Over ons

NHP International – Niet gespecialiseerde partijhandel in diverse consumenten artikelen

De voornaamste bedrijfsdoelstelling van NHP International is de voordeligste partijen aanbieden aan haar klanten. Doordat de inkoop bij producenten door heel Europa gedaan wordt zijn we in staat de scherpste prijzen van Nederland aan te bieden.

Het ontstaan van NHP International
In 2006 werdt NHP International opgericht door Nico Dirkx. Na enkele jaren als groothandel gefungeerd te hebben is de overstap naar partijhandel gemaakt. Na een start gemaakt te hebben met mode accessoires als voornaamste productgroep groeide het bedrijf snel en is besloten in alle productgroepen te gaan handelen met als hoofdzaak, consumenten artikelen voor online retail, van elektronica tot koffie mokken en barbecues. Beginnende met een voorraadbestand van circa 25.000 items is dit inmiddels gegroeid tot zo’n 600.000 items op constante voorraad.

In 2015 werden er plannen gemaakt voor de bouw van een nieuw bedrijfspand, welke vanaf maart 2017 actief in gebruik is genomen. Met bijna 1.000 palletplaatsen wordt geprobeerd de voorraad nog uitgebreider te maken, dit om de klanten nog breder en gerichter te voorzien.

KVK nr Eindhoven: 84831669
BTW nr: NL863398376B01

Internationaal zakendoen
Door de jaren heen heeft NHP International zich gespecialiseerd in het exporteren van goederen wereldwijd. Met een omzet percentage van circa 90% in buitenlandse orders is ondertussen veel ervaring op het gebied van export en documentatie opgedaan. Mocht u onze producten willen exporteren, neemt u dan gerust contact op voor meer informatie en advies.

Service en klanttevredenheid op 1e plaats
De hoofdzaak bij NHP International is de klant naar tevredenheid te voorzien. Er wordt altijd het beste beentje voor gezet om naar één ieder wens te voldoen, of dit nu een spoedleverantie is of het voorzien van extra informatie betreffende producten, export of andere zaken. Daarbij zijn we ook flexibel om onze klanten op afspraak ook in weekenden of avonduren te ontvangen.

Bedankt voor uw bezoek en interesse in onze organisatie!

Nico Dirkx
Eigenaar NHP International